Indian Summer Trails 2019

Hooggeachte en zeer gewaardeerde Lions sympathisanten en tevens ook Classic-Car-Nuts,  Racers en GranTour-ismo’s, Dames en heren van het goe leven…

Lions Club Antwerpen Haven nodigt u uit om (opnieuw) deel te nemen aan de ondertussen al 5de Indian Summer Trails. Deze lustrum editie gaat door op zaterdag 28 september 2019!

De rally, opgemaakt door onze welbekende en zeer gewaardeerde huisleverancier Gran`Tophy Events, staat open voor iedereen die trots is op zijn vehikel én de goede werken die financieel afhangen van Lions Antwerpen Haven een warm hart toedraagt.

Dit jaar gooien we het over een andere maar daarom niet minder spectaculaire boeg! We ontvangen u graag op zaterdagochtend 28 september, net niet in de Koekenstad, aan de rand van de Lage Emissie Zone, in één van de hoogste architecturale iconen van Antwerpen.

Na een super-de-luxe ontbijt (zonder Champagne) en briefing vertrekken jullie voor een tocht van ongeveer 250 km doorheen de momenteel iets rally-luwere Kempen.
Een toplunch wacht u op een verrassende locatie, om dan vervolgens vanuit het Oosten naar het Mechelse af te zakken.

Op onze eindlocatie aangekomen wordt u opnieuw in stijl ontvangen (mét Champagne) en netwerken we tijdens de walking dinner dat het een lieve lust is. Uiteraard voorzien we leuke prijzen voor de winnaars!

Lions Antwerpen Haven hoopt u te mogen verwelkomen op de laatste zaterdag van september op de 5de Indian Summer Trails.

Inschrijvingsformulier

Bedrijf
Contact
Vereiste gegevens voor de Rally
Tickets
Vul het gewenste AANTAL kaarten of opties in.