Bedankt!

Lions Antwerpen Haven VZW
 
 
Zeer gewaardeerde  Partners,
Zeer gewaardeerde Indian Summer Trailblazers 
 
Lion's Antwerpen Haven houdt er aan u allen van ganser harte te bedanken voor uw bijdrage aan het event van afgelopen weekend! 
Of het nu de rally was waarin u meereed, uw deelname aan de charity dinner, de brunch of het open-park event, 
Of het nu als deelnemer was of als partner of sympathisant, met zijn allen zijn we er in geslaagd om de Indian Summer Trails als fundraiser-event op de kaart te zetten! 
Ondanks het minder goede weer was de opkomst zeer geruststellend wat toch de aantrekkingskracht van het event bewijst. Onze voltallige club is nu volledig overtuigd van het potentieel om van de Indian Summer Trails een echte najaarsklassieker te maken zodat we een blijvend engagement kunnen tonen aan de sociale en culturele werken die wij als club ondersteunen.
 
Dus "Save the Date": De 3rd Indian Summer Trails zal doorgaan op 30 september en 1 oktober 2017
 
Ondertussen hebben Jo en Dirk goed geluisterd naar de vele suggesties en commentaren die we mochten krijgen tijdens het vorige weekend, waarvoor eveneens dank, het bevestigt het engagement van u allen!
 
Met de hand op het hart beloven we dat de volgende editie rekening zal houden met deze suggesties. De rally (of rallies) zullen in ieder geval in een zo mooi mogelijk decor en op aangename wegen plaatsvinden. Zowel voor de Classics als voor de GT's zal er iets speciaals inzitten.  De roadbooks zullen duidelijk zijn, de moeilijkheidsgraad zal eerder liggen bij rijvaardigheid dan bij navigatieskills. Tussenstops worden voorzien (naar keuze toiletstops, pitstops of apérostops) en regularities worden gepland. 
Eerstdaags zitten we als organisatie samen met onze partners van het eerste uur om één en ander verder uit te werken.
 
We houden er ons als organisatie aan om u als Indian Summer Trailblazer op de hoogte te houden van wat u kan verwachten tijdens de volgende editie, dit via onze website en via mailings.
 
Een speciaal surprise-event wordt ook voorzien in de drivers-paddock op vrijdagavond 29 september.
 
En voor wie nog niet wist wat een trailblazer is: jullie allen zijn onze pioniers, baanbrekers of voortrekkers van het event, ten bate van wie jullie zullen volgen en ten bate van wie van jullie afhangen...
 
Op naar de volgende en tot binnenkort!
 
Het Indian Summer Trails Team.
 
 

 

 
Clima & Partners B.V.B.A